Čoveče, na čemu si?! Pevač stavio glavu između nogu poznatog muškarca, skandalozni snimak dospeo u javnost
Džastin Biber, Foto: Printscreen/facebook/Mad Man Media

skandalozno

Čoveče, na čemu si?! Pevač stavio glavu između nogu poznatog muškarca, skandalozni snimak dospeo u javnost

Tako je društvene mreže preplavio snimak pop pevača Džastina Bibera, upravo sa jedne takve žurke.

Objavljeno:

Pop pevača Džastin Biber zgrozio je javnost kada je iscureo snimak sa jedne divlje žurke.

Biber je bio u društvu zvezde NFL-a, Odela Bekama Džuniora, a glava mu se našla između njegovih nogu, kako se može zaključiti po snimku.

- Šta to Džastin Biber radi sa Odelom Bekamom u klubu? U početku se čini da je muškarac pokušao da ih upozori na kamere. Takođe, momak u pozadini izgleda pomalo loše - piše u opisu snimka, na kome se vidi da Biber potom burno reaguje kada vidi da ga snimaju.

Ljudi masovno dele ovaj trenutak i ističu da je vreme da se razotkrije šta je Pi Didi radio tada petnaestogodišnjem dečaku, Džastinu Biberu, ali i mnogim drugim zvezdama.

Podsetimo, na samom početku karijere, pevač Ašer doveo je Bibera kod Pi Didija u studio, nakon čega je počelo njihovo druženje. Biber tada nije bio ni punoletan.

U narednim godinama, zajedno su izlazili, snimali i provodili se. Kakva je tačno istorija njihovog odnosa, saznaće se ukoliko pevač odluči da progovori.

01:40

PESMA LUNA PARK MI JE KRŠ! Džordži šokirao izjavom o svojoj pesmi sa PZE: Prijavili su me bez mog znanja, imao sam JEDAN USLOV

(Espreso/telegraf/Prenela PV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.